Welkom bij onze nieuwsfeed!

Hier vindt u al het actuele nieuws over Popular Jewelry. Kom regelmatig terug om te horen over spannende nieuwe productlanceringen of speciale evenementen die we mogelijk in onze winkel organiseren.

9 reacties

Schrijf een reactie
FRANCISCO R COLLAZO

FRANCISCO R COLLAZO

Geweldig!!!!!

Brooklyn

Brooklyn

Ik was een weekend terug in mijn huis, BROOKLYN. 10-28-18 Ik kwam langs bij de beste juwelierszaak tot nu toe. Ik heb eindelijk mijn vlinderhanger die ik al jaren wil. Het is perfect. Het meisje dat ons hielp was Merry, ik geloof dat haar naam was, ze was erg behulpzaam en hielp om mijn hanger mogelijk te maken. Nogmaals bedankt. Wie er nog nooit is geweest, je moet langskomen. U zult er geen spijt van krijgen. Tenzij je buckwild gaat en al je $ uitgeeft en alles koopt! Haha! Mijn nieuwe ga naar sieradenplek !!!!!

Virginia

Virginia

Heb je 14kt. West-Indische armbanden, wat zijn de prijzen?

Tijdelijke afbeelding voor Miguel Cervantes

Tijdelijke afbeelding voor Miguel Cervantes

Geweldige klantenservice, ze werken met uw budget! Heb een geweldig Jezusstuk van hen gekocht dankzij populaire sieraden! :)

Heriberto Tull

Heriberto Tull

The one Place to buy I'm a 100% Satisfied Happy Ik kom snel terug

Tegen Angie W.

Tegen Angie W.

Ik was afgelopen weekend van buiten de stad op bezoek. Zag een prachtige smaragd en diamanten ring die ik gewoon moest hebben. Je hebt het laten gebeuren. Ik hou van mijn ring. Het is zo geweldig! Bedankt Popular Jewelry.

Silas Fleissig

Silas Fleissig

Kan ik wat krijgen. Pas op voor mij, ik ga binnenkort naar binnen.

-Flei Boy stuitert

Nikhaella

Nikhaella

Moet je een afspraak maken of mag ik gewoon naar de winkel?

Jamar Sheard

Jamar Sheard

Ik heb uitgekeken ...... heel erg bedankt

Schrijf een reactie

Opmerkingen worden gemodereerd