Welkom bij onze nieuwsfeed!

Hier vindt u al het actuele nieuws over Popular Jewelry. Kom regelmatig terug om te horen over spannende nieuwe productlanceringen of speciale evenementen die we mogelijk in onze winkel organiseren.

9 reacties

Schrijf een reactie
FRANCISCO R COLLAZO

FRANCISCO R COLLAZO

Geweldig!!!!!

Brooklyn

Brooklyn

Ik was het weekend terug in mijn huis, BROOKLYN. 10-28-18 Ik ben tot nu toe langsgekomen bij de beste juwelier. Ik heb eindelijk mijn vlinderhanger gekregen die ik al jaren wilde. Het is perfect. Het meisje dat ons hielp was Merry, ik geloof dat ze heette, ze was erg behulpzaam en hielp mijn hanger mogelijk te maken. Nogmaals bedankt. Wie er ook nooit is geweest, je moet langskomen. Je zult er geen spijt van krijgen. Nou, tenzij je op pad gaat en al je $ uitgeeft en alles koopt! Haha! Mijn nieuwe ga naar sieradenplek !!!!!

Virginia

Virginia

Heb je 14kt. West-Indische armbanden, wat zijn de prijzen?

Miguel Cervantes

Miguel Cervantes

Geweldige klantenservice, ze werken met uw budget! Heb een geweldig Jezusstuk van hen gekocht dankzij populaire sieraden! :)

Heriberto Tull

Heriberto Tull

The one Place to buy I'm a 100% Satisfied Happy Ik kom snel terug

Angie W.

Angie W.

Ik was afgelopen weekend op bezoek van buiten de stad. Zag een prachtige smaragd en diamanten ring die ik gewoon moest hebben. Je hebt het laten gebeuren. Ik ben dol op mijn ring. Het is zo geweldig! Bedankt Popular Jewelry.

Silas Fleissig

Silas Fleissig

Kan ik een wat wat krijgen. Pas op voor mij, ik ga binnenkort naar binnen.

-Flei Boy stuitert

nikhaella

nikhaella

Moet je een afspraak maken of mag ik gewoon naar de winkel?

Jamar sheard

Jamar sheard

Zorgde voor mij ... ... hartelijk dank

Schrijf een reactie

Opmerkingen worden gemodereerd